+31 (0)6 - 15 87 33 04
info@bennema-vastgoed.nl

Vernieuwen

Vernieuwen

In beweging

De traditionele aanpak binnen de vastgoed sector werkt niet meer. Door de crises is dit inzicht versneld naar voren gebracht. Als gevolg daarvan heeft levensduurdenken 4.0 zijn intrede gedaan. Er wordt nu ervaring opgedaan met de nieuwe aanpak. En met mooie resultaten.

Voorbeelden

Prestaties zijn belangrijker dan resultaten bij aanbestedingen. Kwaliteit en betrokkenheid worden dan belangrijker dan de prijs. Zo ontstaat extra waarde voor dezelfde prijs met meer tevreden klanten.
De invulling van projecten wordt nu samen met de markt verkend. Daardoor ontstaat een enorme extra inbreng van kennis en mogelijkheden. Vastgelopen projecten worden zo weer losgetrokken.
Organisaties transformeren van sturend naar medewerkend. Echte kennisdeling wordt mogelijk zonder concurrentie prijs te geven. Verbeterde resultaten zijn het gevolg met minder personele inzet.

Ervaring

Bennema Vastgoed BV heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan met deze nieuwe wijze van werken. Er is bewust gezocht naar de nieuwe mogelijkheden en deze zijn uiteindelijk ook gevonden. Levensduurdenken 4.0 is de nieuwe basis. Dit inzicht wordt nu aan u ter beschikking gesteld. Daarnaast beschikt Bennema Vastgoed BV over een relevant netwerk dat bij deze aanpak kan ondersteunen. Zo ontstaat altijd een optimale combinatie van veranderkracht, mogelijkheden, resultaat en inzet.