+31 (0)6 - 15 87 33 04
info@bennema-vastgoed.nl

Uitvoeren

Uitvoeren

Project

Een project stopt niet bij de oplevering. Dan begint het pas. Dan moet het resultaat zijn waarde gaan bewijzen. Dus moet je de partijen die verantwoordelijk zijn voor de realisatie bij de oplevering niet wegsturen maar juist blijven binden. Of het nu gaat om bedenkers, makers, financiers of andere betrokkenen, dat maakt niets meer uit. Kwaliteit komt dan in een ander daglicht te staan. Duurzaamheid is vanzelfsprekend. Maar dat betekent ook dat de rollen van opdrachtgever en gebruiker anders ingericht gaan worden.

Organisatie

Ook hier maakt levensduurdenken 4.0 zo zijn entree. De focus van je project komt nu te liggen op waardeontwikkeling voor de lange termijn. Samenwerkingsverbanden zijn dan niet meer tijdelijk, maar gericht op duurzame instandhouding. Je maakt optimaal gebruik van de aanwezige kennis in de markt. Je gaat van organiseren naar regisseren.

Inzet

Bennema Vastgoed BV kan u helpen een project met deze uitgangspunten op te zetten. Ook kan er hulp gegeven worden bij het introduceren van deze wijze van werken bij uw medewerkers. Of het nu gaat om kleine of grote projecten, eerst op onderdelen of alles in één keer, altijd op maat. Medeverantwoordelijkheid nemen voor het eindresultaat is, indien gewenst, vanzelfsprekend.