+31 (0)6 - 15 87 33 04
info@bennema-vastgoed.nl

Over ons

 
Toe aan vernieuwing 4.0Bennema Vastgoed BV is door Siebolt Bennema opgericht om levensduurdenken 4.0 mogelijk te maken. De jarenlange ervaring binnen sector van Siebolt Bennema heeft hier een belangrijke bijdrage aan geleverd. Onderstaand is die ervaring nog een keer op een rij gezet.

Aansturen

Siebolt Bennema heeft ruim 18 jaar ervaring opgedaan in de aansturing – en verandering van organisaties bij onder andere ING Vastgoed Ontwikkeling, OVG projectontwikkeling, Holland Casino en woningbouwcorporatie Vivare. Van groot tot klein, van mens tot samenwerking, van crisis tot structuur, van korte – tot lange termijn en van risico tot resultaat.

Uitvoeren

Siebolt Bennema is meer dan 26 jaar werkzaam in de projectontwikkeling. Hij heeft in deze periode inzicht verkregen in de relevante vastgoedprocessen, die spelen vanaf acquisitie tot en met gebruik. Binnen commerciële – en ambtelijke organisaties. Hij is bekend met bijna alle soorten van onroerend goed, vanaf gebiedsontwikkeling tot en met de meterkast, vanaf bibliotheek tot woning.

Vernieuwen

Vanaf de eeuwwisseling is Siebolt Bennema betrokken bij de vernieuwing van de sector. Een relevant netwerk is sindsdien opgebouwd. In de afgelopen 7 jaar heeft dat geleid tot een heldere visie. Zo is levensduurdenken 4.0 ontstaan. In dezelfde periode is ook ervaring opgedaan door het gewoon te doen. Zowel op bestuurlijk vlak als binnen projectmatige omgevingen. Het is dus geen gebakken lucht meer.

Alternatief

Deze ervaring is uiteraard niet alleen maar inzetbaar voor de implementatie van levensduurdenken 4.0. Inzet op meer algemene bestuurlijke – en projectmatige opgaven is ook mogelijk. Wellicht dat juist de combinatie extra mogelijkheden biedt.
Download hier het complete cv.