+31 (0)6 - 15 87 33 04
info@bennema-vastgoed.nl

FEBRUARI 2013 | EEN ANDERE KIJK OP BOUWEN

Vastgoed is een populair gespreksonderwerp. Meestal niet positief: steeds meer leegstand, dalende rendementen en vastgelopen ontwikkelingen. Kantoren hebben we niet meer nodig en voor nieuwe woningen zijn geen kopers te vinden.

Welke veranderingen zijn nodig?

Het lijkt erop dat een traditionele benadering van vastgoed de langste tijd heeft gehad. Conventionele modellen voldoen niet meer. Maar hoe moet het dan wel? Gebruik centraal lijkt het verlossende mantra. Maar is er wel geld te verdienen in de nieuwe realiteit? En welke veranderingen zijn dan nodig? En welk pad moet je dan kiezen?
Vernieuwing Bouw en Bennema Vastgoed organiseren hierover op 20 juni ’s middags een bijeenkomst. Noteer de datum vast in uw agenda.
Meer informatie volgt binnenkort.
Wilt u zich alvast aanmelden? Neem dan contact op met Gerben van Dijk, procesmanager Vernieuwing Bouw, via 079-3252423 of g.vandijk@vernieuwingbouw.nl

Leave A Comment